Obstetrică şi Ginecologie

.

Tuesday, October 28, 2014

Electronic Medical Office - MioGyn -

-Probabil că pentru un practician, aflat la început de drum, mai mereu, există întrebări în legatură cu patologia, conduita terapeutică, evolutia sarcinii (din partea pacientelor), etc. Fără pretenția să fie exhaustiv, acest blog își propune sa fie un instrument de care oricine să poată beneficia de-a lungul perioadei de formare profesională, dar si după încheierea acesteia.

- Sectiunea SPECIALITATE tratează aspectele fiziologice și patologice, în obstetrică și ginecologie, sustinută de sectiunea DOWNLOADS, unde se gasesc cărți de specialitate ce pot fi consultate, dar și filmulețe care ajută la o mai bună întelegere a unor fenomene. Pentru a fi mereu la zi cu noutățile în domeniu, subsecțiunea ARTICOLE (din NOUTĂȚI), își propune prezentarea periodică a muncii cercetătorilor în domeniu.

   - În viata unei femei sarcina este o perioadă fericită, care poate fi umbrită de multe întrebari legate de modificările din sarcină, evoluția sarcinii, de naștere, etc. De aceea pentru ele a fost creată secțiunea PT. MĂMICI, care poate să raspundă întrebarilor frecvente.

  -Problemele obstetricale sau ginecologice, de cele mai multe ori, sunt un subiect delicat, care din anumite motive (sociale, culturale, educaționale), nu sunt dezbătute pe larg. Pentru aceasta Miogyn a creat serviciul on-line prin care se poate cere părerea unui medic. Este important să se precizeze, că aceasta nu poate înlocui vizita periodică la medic. Pentru a raspunde exigenței cititorilor, a fi mai receptivi la nevoile lor, dar și pentru a încuraja schimburile de opinii, am creat Miogyn sub forma unui blog. Astfel după citirea postărilor din fiecare secțiune, vizitatorul are posibilitatea de a-și exprima parerea, fie pe forum, fie la sfârșitul postării.

MioGyn vă mulțumește !!

 -Miogyn sa născut din foarte multă dragoste în anul 2014 luna august data de 22. Pt a deservi, în exclusivitate DOAMNELE, DOMNIȘOARELE și nu în ultimul rând MĂMICILE.
 -Doi oameni au muncit atât vizual cât  și conținut, cu multă dăruire și formând o echipă.

Cuvintele nu pot exprima recunoștința pe care o simt (simțim) față de toți cititorii. O să spun (spunem) doar atât: MULȚUMESC!

0 comentarii:

Post a Comment